Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwość przyrządzenia, lekki i pożywny
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 149
Składniki
twarożek rozgniatamy widelcem, dodajemy trochę śmietany dla uzyskania jednolitej masy
dodajemy szczypiorek, 2 ząbki czosnku, mieszamy, przyprawiamy do smaku. Smacznego