Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy takie śniadania. Treściwe, białkowe i w pełni odżywcze.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Składniki
Rzodkiewkę i szczypiorek myjemy, drobno siekamy. W misce rozgniatamy ser widelcem, dodajemy mleko posiekaną rzodkiewkę i szczypior. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną cukru. Dokładnie mieszamy. Podajemy z ulubionymi dodatkami.