Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie sprawdzi się, jako śniadanie, czy podwieczorek :) A w przygotowaniu jest banalnie prosta.
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 61
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 58
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 83
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 61
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 58
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 83
Składniki
Płatki owsiane zalać ciepłą i przegotowaną wodą, następnie odstawić na godzinę.
Banana zblendować, a jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach (zostawił kilka większych kawałków).
Owoce wymieszać z płatkami owsianymi i cynamonem.
Całość przełożyć do formy i na wierzchu ułożyć większe kawałki jabłka.
Całość piec przez około 25 minut w 180 stopniach.