Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie dzisiaj takie śniadanko. Równowaga smaków pomiędzy słodkością jabłka z miodem a słonością serka i do tego szczypta pieprzu....
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 50
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 89
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 275
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 50
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 89
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 275
Składniki
Jabłka umyć, przekroić na pół i wydrążyć gniazda nasienne. W ich miejsce nałożyć ser kozi, posypać posiekanymi pestkami dyni . Jabłka oprószyć pieprzem i każdą połówkę polać odrobiną miodu. Piec w 180 C przez około 15-20 minut. Przed podaniem polać resztą miodu do smaku.