Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Biała kiełbasa po warmińsku"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 266
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 68
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 70
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5380
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 266
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 68
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 70
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5380
Składniki
Majonez wymieszaj z keczupem i odstaw. Cebule obierz i pokrój w plasterki. Kiełbasę ponakłuwaj widelcem. Na patelni rozgrzej olej. Ułóż kiełbaski i obsmaż z obu stron na złoty kolor. Dodaj cebulę i chwilę razem smaż, aż lekko się zrumieni.
Następnie wlej wino, dodaj ziele angielskie i liść laurowy. Duś wszystko razem przez kilka minut pod przykryciem. Całość dopraw do smaku solą, pieprzem, papryką i majerankiem. Danie podawaj z sosem majonezowo-keczupowym.Źródło: Na żywo