Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbasa wcale nie musi być nudna i zawsze podawana w tej samej wersji- jako parzona z sosem tatarskim. Danie smaczne, proste i tanie.
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 112
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 797
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 112
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 797
Składniki
Białą kiełbasę pokrój w plastry. Cebulę obierz i pokrój w piórka. Czosnek obieramy z łupin. Naczynie posmaruj smalcem. Wyłóż połowę kiełbasy. Przykryj 1/2 cebuli. Posyp łyżeczką majeranku i tymianku. Czynność powtórz. Między kiełbasę powkładaj ząbki czosnku. Posyp startym na tarce żółtym serem. Zapiekaj przez pół godziny w 180 stopniach C.