Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Biała kiełbasa w białym sosie"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Składniki
Masło stop, zeszklij jedną posiekaną cebulę. Dodaj mąkę i gorący bulion, połącz. Wlej śmietanę, dodaj chrzan i posiekany koperek, przypraw.
Kiełbasę, przyprawy i drugą całą cebulę zalej wodą, gotuj 15 min. Ułóż w formie, obłóż krążkami czosnku i trzeciej cebuli. Zapiecz. Polej sosem.
<strong>Przepis przysłała Marta Sztabińska z Grajewa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie