Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W składach sklepowych wędlin często możemy znaleźć glukozę, skrobie i substancje konserwujące np. azotyn sodu. Zamiast kupować te wątpliwej jakości wyroby wędliniarskie, warto przygotować własną szynkę. Zrobisz to prosto i bez problemów.
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 126
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 919
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 67
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 126
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 919
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 67
Składniki
W misce połącz ze sobą musztardę wraz z olejem i miodem. W osobnym naczyniu wymieszaj wszystkie suche składniki.
Szynkę osusz ręcznikiem papierowym. Następnie natrzyj ją bardzo dokładnie marynatą i przyprawami. Przełóż do naczynia żaroodpornego, wlej wodę i przykryj pokrywką.
Piecz w piekarniki w 180 stopniach Celsjusza przez 2 godziny. Na 20 minut przed końcem pieczenia zdejmij pokrywkę, aby skórka szynki się zarumieniła.