Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Składniki
cebulę obieramy, kroimy w drobną kosteczkę
kaszankę przekrawamy wzdłuż na pół, układamy na kawałku folii- tak aby można było nią później owinąć
kaszankę obsypujemy cebulą, na to równomiernie nakładamy dużą ilość musztardy, dokładnie zawijamy folią, tak aby nic nie wyciekło podczas procesu grillowania
na wolnym "ogniu" pieczemy ok. 30 minut
spozywamy po zdjęciu z ognia, z chlebuśkiem bądź jak kto woli samą... życzę smacznego- ja się tym zajadam!!