Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trudno mi przekonać się do kaszanki w jakiejkolwiek formie, ale ta bardzo mi smakuje, zwłaszcza położona na świeżej bułce. Zapraszam po przepis na to proste, zdecydowanie NIE dietetyczne danie. ;-)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 654
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 654
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Składniki
Cebulę smażymy na niewielkiej ilości rozgrzanego oleju. Podlewamy wodą, dusimy do miękkości.
Kaszankę obieramy ze skóry, kroimy w plastry, dodajemy do cebuli. Podsmażamy kilka minut.
Na patelnię wbijamy jajka, doprawiamy do smaku. Smażymy do momentu ścięcia jajek.