Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne danie na obiad.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10676
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 263
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10676
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 263
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać i drobno posiekać. Piwo zagotować, włożyć kiełbasę i pod przykryciem odstawić na 15 minut. Następnie kiełbasę wyjąć z piwa a sos zagotować, wrzucić cebulę i gotować przez kilkanaście minut, po czym zmiksować. Dodać złotą zasmażkę przygotowaną z mąki i masła, podgrzać mieszając do zgęstnienia. Doprawić do smaku, włożyć pokrojoną w krążki kiełbasę i podawać z ziemniakami lub pieczywem.