Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ORYGINALNY POMYSŁ JEŚLI KOMUŚ ZNUDZIŁ SIĘ JUŻ ZWYKŁY SCHABOWY;)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 157
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 116
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 157
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 312
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 116
Składniki
Płatki migdałowe mieszamy z bułką tartą.
Jajka rozbijamy i roztrzepujemy.
Kotlety rozbijamy tłuczkiem, oprószamy solą i papryką.
Panierujemy w mące, jajku, a na końcu w migdałach z bułką tartą, mocno dociskając panierkę.
Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z frytkami.
Smacznego:)