Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krakersy z pastą pasztetową"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27476
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 166
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1211
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27476
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 166
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1211
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Ostudź, obierz, pokrój w kost- kę. Cebulę obierz, posiekaj. Koperek posiekaj. Kapary drobno pokrój. Papryki oczyść, pokrój w paski.
Pasztet wymieszaj z musztardą. Dodaj łyżkę oliwy, jajka, cebulę, koperek, kapary i papryki, wymieszaj. Przypraw do smaku pieprzem.
Krakersy układaj po cztery, jeden na drugim, przekładając je masą pasztetową. Resztę masy przełóż do szprycy, wyciśnij dekoracyjne rozetki na wierzch krakersowych wieżyczek. Udekoruj kaparami, pomidorem, koperkiem, papryką i sałatą.Źródło: Chwila dla Ciebie