Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smak,zlaczenie kuchni wloskiej z polska,to takie male cos co wyprobowalam,wyszlo super.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 11
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 11
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92
Składniki
Palki wysusz,podlej oliwka przypra przyprawa do mies i majerankiem,odstaw na 30 min do lodowki.
Po wyjeciu z lodowki obklej palki w szynce,podpiecz na goracym tluszczu z kazdej strony po 2 min,wyloz do naczynia zaroodpornego,na tym samym tluszczu podsmarz czosnek razem z cebulka nie za dlugo,podlej mieso sosem z patelni i piecz w piekarniku nagrzanym do 170c okolo 1,5 gdz
Pod koniec pieczenia dodaj pokrojone na pol oliwki,podawac z warzywami ugotowanymi na parze,jak ktos lubi zetrzec ser