Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny pasztet dostałam od mamy. Zawsze gości on na naszym świątecznym stole. To już tradycja.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 171
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 171
Składniki
Udka z kurczaka upiec, wystudzić i obrać. Boczek ugotować. Wątróbkę usmażyć z cebulką. Bułkę namoczyć w wodzie.
Mięso z bułką zmielić dwukrotnie. Dodać jajka, bułkę tartą i przyprawy. Wszystko wymieszać razem. Przełożyć do blachy i piec godzinę w 180 stopniach.