Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z wykorzystaniem mięsa i warzyw z rosołu, delikatny , aromatyczny , do różnego rodzaju pieczywa.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 828
Polecam.
Odsłon: 1045
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 130
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 828
Polecam.
Odsłon: 1045
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 130
Składniki
Mięso z rosołu , drobno pokroić, przepuścić przez maszynkę lub zblendować, podobnie warzywa. Mięso z indyka doprawić solą, pieprzem, przyprawą do dań z indyka. Wbić jajko , dodać mięso i warzywa z rosołu, wymieszać dokładnie, gdyby było suche , dodać 1/2 szklanki rosołu, wymieszać. Wyłożyć do foremki.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 50 minut.
Pokroić w plastry i podawać z ulubionym pieczywem.