Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina jest najsmaczniejsza. Ja ostatnio piekę pasztety – z mięsa ,który zostaje z rosołu. Można z takiego mięska stworzyć smaczne cuda. Więc spróbujcie sami !
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5297
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5297
Składniki
1. Mięso oddziel od kości. Z bułki odciśnij nadmiar wody 2. Do malaksera dodaj mięso, paprykę pokrojoną w większą kostkę. Przyprawy , surowe jajko, oraz bułkę. Całość miksuj około 2 minuty 3. Jajka ugotowane na twardo obierz i pokrój w drobną kostkę. Jajka dodaj do mięsa i wymieszaj. 4. Masę mięsna przełóż do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 185 stopni i piecz około 40 minut