Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasztet z figami"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7242
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 162
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 353
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7242
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 162
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 353
Składniki
Przyprawami obsyp opłukaną wątróbkę, oblej winem, odstaw na noc. Zmiksuj ją z boczkiem. Dodaj jajka, przyprawy, wyrób masę. Dodaj figi.
Masę włóż do posmarowanej olejem formy. Piecz 2 godziny w temperaturze 180°C.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień