Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasztet z kaczki"
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 41
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 40
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 41
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 40
Składniki
Mięso zmiel dwukrotnie razem z wątróbkami. Dodaj żółtka jajek, masło, śmietanę oraz część warzyw. Przypraw solą, pieprzem i gałką. Dodaj ubite białka i delikatnie wymieszaj.
Pasztet wyłóż do formy wysmarowanej tłuszczem. Całość włóż do kąpieli wodnej i piecz 80 minut w temperaturze 120° C. Na 10 minut przed końcem posyp wierzch resztą pokrojonych warzyw.Źródło: Na żywo