Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Typowe wegetariańskie danie.
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 802
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4515
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 802
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4515
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Składniki
selery,marchew i cebulę ugotować,ostudzić i zemleć
do zmielonej masy dodać płatki,żółtka,posiekana natkę lub koperek,masło
doprawić ziołami ,solą i pieprzem
na koniec dodać ubitą pianę i dokładnie wymieszać
tak przygotowana masę włożyć do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką i piec godzine w temp.180
pasztet jest lekko słodki ale świetnie smakuje z ogórkami kiszonymi,marynowana papryką lub grzybami
do pasztetu mozna dodać ser żółty,usmażone i zmielone grzyby,drobno pokrojoną szynkę,mnie smakuje najlepiej wersja bez dodatków