Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bajecznie proste, a w smaku...wyborne. Uwielbiamy grzyby i, jak co roku, mnóstwo ich zbieramy. Suszymy, słoikujemy i mrozimy. Tutaj w połączeniu ze schabem (można użyć też karkówki) i kozim serem tworzą trio idealne.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 69
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 69
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Składniki
Kotlety oprószamy przyprawą do mięs. Układamy na blaszce. Grzyby (rozmrożone-najlepiej przełożyć do rondelka i odparować) smażymy na maśle z cebulą. Przekładamy na kotlety. Następnie na każdy dodajemy majonez ( ok. ½ łyżki) i ketchup (również ½ łyżki). Na wierzch układamy plastry sera koziego i zapiekamy 35 min w temperaturze 180°C.