Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na schab z warzywami"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 370
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 370
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Mięso opłucz, osusz i lekko rozbij tłuczkiem. Uformuj kotlety. Posyp je solą i pieprzem. Jajko roztrzep widelcem. Mięso panieruj w jajku i mące. Lekko obsmaż z obu stron na oleju.
Pieczarki obierz i pokrój na cienkie plasterki. Usmaż na tłuszczu, przypraw.
Podsmażone mięso posmaruj musztardą, połóż na nim porcję pieczarek, plaster papryki, 2 krążki cebuli, łyżeczkę groszku. Ser zetrzyj na tarce i posyp nim wierzch kotletów.
Całość zapiecz.Źródło: Na żywo