Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i ładnie wyglądające
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1657
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2703
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1657
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2703
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
Składniki
Schabowe rozklepujemy, solimy i pieprzymy. Panierujemy i smażymy.
Pieczarki kroimy drobno i obgotowujemy w lekko osolonej wodzie.
Cebulkę kroimy w piórka i smażymy na małej ilości oleju do miękkości.
Na usmażone kotlety nakładamy pieczarki, podsmażoną cebulkę, smarujemy delikatnie majonezem i polewamy ketchupem. Następnie posypujemy uprzednio startym na grubych oczkach serem i do mikrofali na 2min.
Podawać z ziemniakmi z wody, ryżem lub samą surówką.
Odpocząć po jedzeniu
Smacznego!