Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszego dnia rolada była na obiad...a w następne dni urozmaicała nam kanapki ;-)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Szchab rozkroić tak,aby powstał duży,prostokątny płat mięsa na grubość ok 3 cm.Posypać mięso solą i dużą ilością pieprzu,ułożyć boczek i zwinąć w roladę.Związać sznurkiem.W naczyniu żaroodpornym ułożyć por,liście selera,czosnek i posiekaną cebulę,a na tym wszystkim położyć roladę i skropić olejem.Odstawić do lodówki (najlepiej na noc).Następnego dnia podlać wodą i wstawić do piekarnika.Piec pod przykryciem ok 2 godzin w temp 180 stopni.
SMACZNEGO