Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki schabowe"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 19
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 19
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 19
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 19
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Jajka przepiórcze ugotuj na twardo.
Plastry schabu delikatnie rozbij tłuczkiem na cienkie kotlety. Oprósz je solą oraz pieprzem i posmaruj musztardą sarepską.
Na każdym kawałku mięsa rozłóż po plastrze szynki oraz sera i 2 jajka. Zwiń roladki i obsmaż je na mocno rozgrzanym tłuszczu.
Przełóż schab do dużego naczynia żaroodpornego i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Piecz potrawę około 20 minut.
Gotowe roladki posyp rzeżuchą i udekoruj pomidorkami.
60 min
Stopień trudności: średnie
Kalorie: 360
<strong>Katarzyna Cukier z Drzewicy</strong>Źródło: Super TV