Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne roladki schabowe nadziewane serem, papryką i ogórkiem.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Składniki
Schab rozbijamy na duże cienkie plastry, doprawiamy solą i pieprzem. Smarujemy musztardą. Kładziemy boczek, paprykę, ogórek konserwowy, cebule i ser żółty. Zawijamy Roladki zawijaj ściśle i powoli. Obtaczamy w mące i opiekamy na złoty kolor z każdej strony. pieczemy w piekarniku 180 pól godz