Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna odmiana dla popularnych kotletów schabowych
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
1. kotlety rozbić, posolić i posypać pieprzem, odstawić, 2. cebulę i czosnek pokroić w plasterki, rozgrzać olej z suszonych pomidorów, wrzucić warzywa, posolić, dusić na małym ogniu, nie rumieniąc, można podlać wodą, dodać pokrojone suszone pomidory, 3. na kotlety rozłożyć boczek, na to po łyżce duszonej cebuli, zwijać roladki, panierować w mące, jajku i bułce, smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano, smacznego