Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1531
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 51
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1531
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 51
Składniki
przygotowanie farszu,podsmażamy:pieczarki doprawiając solą i pieprzem następnie boczek.Rozbijamy schab coś na wzór kwadrata solimy i pieprzymy układamy ogórka pokrojonego w plastry na niego pieczarki,boczek i paprykę-zawijamy jak gołąbka oprószając mąką i smażymy na lekkim ogniu z dodatkiem (kropli) oleju na złociście.
Przekładamy do rondelka w,którym znajduje się wcześniej przesmażona cebula,czosnek,liść laurowy,ziele ang.,kminek mielony,papryka słodka mielona,majeranek,doprawione magii solą i pieprzem zalane niewielką ilością wody lekko wstępnie podduszone.Dusimy w tym roladki ok.40min.
Po uduszeniu mięsa można zmiksować wszystkie składniki na patelni dodać odrobinę zimnego masła i polać nasze danie.Jak ktoś lubi do sosu można wcześniej dodać rozmaryn świeży lub tymianek będzie pieknię aromatyczny sos.