Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 43
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 369
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 43
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 369
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Schab doprawiam w całości i odkładam na 3 godz.Boczek kroję w cieniutke paseczki.Cebule siekam w piórka.Do rękawa do pieczenia wkladam cebulę , umieszczam na niej schab.Pokrojony boczek staram się umieścić na górze schabu.Wszystko razem umieszczam w piekarniku i piekę ok.godz. wszystko zależy od szerokości schabu w tem ok.180 stopni.Po upieczeniu wyjmuję z folii i zostawiam w sosie , który utworzył się podczas pieczenia , aby póżniej mięso nie było zbyt suche.Świetny dodatek do kanapek.