Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i łatwa w przygotowaniu domowa wędlina
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Składniki
Czosnek przecisnąć przez praskę do miski, dodać 3 łyżki soli, majeranek i tymianek, wymieszać. Obtoczyć schab w przyprawach i zawinąć w ściereczkę (koniecznie, nie może być folia spożywcza), odstawić do lodówki na noc. Zagotować garnek wody dodając 1,5 łyżki soli, 3 ziarenka ziela angielskiego i 3 liście laurowe. Do gotującej się wody z przyprawami włożyć schab. Wody musi być tyle, aby go szczelnie przykryła. Gotować przez 30 min. Po tym czasie odstawić i trzymać w wodzie przez 8h. Gotowe, smacznego.