Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie mięsne gotowane z dużą ilością przypraw, bardzo smaczne.Szczególnie polecane na kanapki do pracy i do szkoły.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 359
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 359
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Schab umyć, włożyć do dużego garnka, zalać 2 l zimnej wody, dodać wszystkie składniki i zamieszać.Całość zagotować przez 5 minut, ostudzić i odstawić najlepiej w chłodne miejsce na ok 8 godzin .
Następnie jeszcze raz zagotować również przez 5 minut i znów odstawić do wystygnięcia.Po ostudzeniu wyjąć z wody , osączyć i można spożywać krojąc n a cienkie plastry.