Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Marchew obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. 1/2 sałaty pokroić w paski, ogórki korniszone pokroić w półplasterki. W osobnej miseczce wymieszać 2-3 łyżki sosu sojowego z łyżeczką musztardy. Wymieszać i dodać do sałatki. wszystko wymieszać. Mięso lekko rozbić. Doprawić do smaku solą, pieprzem, zielem angielskim. Smażyć na rozgrzanej patelni kilka minut. Podawać Smacznego.