Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Schab myjemy, następnie kroimy w dość grube paski. Warzywa obieramy i kroimy w paski, a następnie gotujemy przyprawione solą ok. 15minut, po czym odlewamy.
Schab przyprawiamy solą i pieprzem z obu stron po czym podsmażamy na patelni ok. 2minut z każdej strony i układamy na dnie naczynia żaroodpornego. Następnie po wierzchu rozkładamy podgotowane warzywa i wlewamy pół szklanki wody. Wszystko razem pieczemy ok. 45minut.