Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna propozycja podania poczciwego schabowego :-)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Mięso przyprawić sola i pieprzem, wstawić na 1 godz. do lodówki. Obsmażyć z obu stron delikatnie i ułozyć w naczyniu żaroodpornym. Pieczarki pokroic w talarki, cebulę w piórka i warstwami wyłożyć na mięso (mięso - cebula - pieczarki). Wszystkie składniki sosu wymieszać i polać nim równomiernie zawartość naczynia.
Piec w temp. 18, stopni ok. 50-60 min. Smacznego :-)