Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab po cygańsku"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2133
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 975
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 211
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2133
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 975
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 211
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Składniki
Pokrój schab na 8 plastrów. Rozbij je, posyp solą, pieprzem, majerankiem. Warzywa oczyść, drobno pokrój, wymieszaj.
Połowę warzyw wsyp do naczynia żaroodpornego. Ułóż plastry schabu, posyp resztą warzyw. Oprósz solą.
Majonez wymieszaj ze zmiażdżonym czosnkiem. Masą posmaruj wierzch dania. Posyp startym żółtym serem. Zapiekaj ok. 80 min.
<strong>Przepis nadesłała Agata Skiby z Łabędziowa</strong>Źródło: Takie jest życie