Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab pieczony pod pierzynka z marchewka i cebulą i majonezem, bez smażenia, smaczne
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 431
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 48
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 83
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 431
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 48
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 83
Składniki
Schab lekko ubijamy, solimy i posypujemy pieprzem, Cebulę i marchew szatkujemy na drobnej tarce, Na plastrach schabów kładziemy majonez - cienka warstwę, następnie układamy po łyżeczce startej cebuli i marchewki, całość przykrywamy serem i wstawiamy do piekarnika. Po około 30 minutach jak ser bardzo dokładnie się stopi wyjmujemy na chwilę i nakładamy dość gruba warstwę majonezu, a następnie ponownie wstawiamy do piekarnika i pieczemy aż się majonez się zbrązowieje.