Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 369
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 369
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Pokroić schab na plastry ok 1 cm. Podsmażyć z obu stron na patelni na złoty kolor.
W naczyniu żaroodpornym poukładać podsmażony schab a na nim pokrojony ser mozzarella.( pod serem mogą znajdować się najróżniejsze składniki-co kto lubi w ilościach dowolnych)
Pieczemy w piekarniku o temp. 180 stopni 20 minut lub aż ser roztopi się i zrumieni. Smacznego