Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę inna wersja zapiekanego schabu
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1005
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1127
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11533
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1005
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1127
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11533
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Cebule obieramy i drobno kroimy oraz prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pieczarki, przyprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Mięso układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, solimy
5. Następnie na każdy plaster mięsa wykładamy pieczarki. 6. Zapiekamy j 35 minut w 180˚C.
7. Po tym czasie wyjmujemy blaszkę i posypujemy żółtym serem startym na dużych oczkach. 8. Zapiekamy jeszcze 10 minut w 180˚C.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego