Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już od jakiegoś czasu nosiło mnie na gotowanie mięsa w metodzie próżniowej. Mięso jest bardzo soczyste ,miękkie i aromatyczne.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9438
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 229
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 513
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9438
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 229
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 513
Składniki
Kotlety (ok. 2 cm ) każde z osobna wkładamy do woreczka dodajemy po łyżce przyprawy masala ,zamykamy i wysysamy powietrze z woreczków. Wkładamy do lodówki na noc. W garnku gotujemy wodę i wrzucamy woreczki na wrzątek. Gotujemy ok. 15 min ,po czym wyciągamy. Mięso można zgrillować tuż przed podaniem lub podać bezpośrednio po ugotowaniu.