Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 359
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 59
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 359
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 59
Składniki
Schab umyś, osuszyć, nakłuć go nożem i w te nakłucia powkładać surowy czosnek, następnie wszystkie przyprawy wymieszać w miseczce i wysmarować nasz schab. Zawinąć w folię aluminiową i wstawić do lodówki na 5-6 dni:)
Po tych 5-6 dniach wyciągnąć z folii (puści troszkę soku) , pokroić w plasterki i na stół:):)SMACZNEGO