Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo kruche i delikatne w smaku mięso w smaku mięso,
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
1. kotlety umyć, lekko rozbić, posypać solą i pieprzem, obsmażyć na rumiano na smalcu, 2. cebule pokroić w plastry, podsmażyć na tej samej patelni, dodać kapuestę, liść laurowy i majeranek, chwilę dusić, 3. w naczyniu do zapiekania ułozyć warstwę kapusty, na to kotlety, na wierzch kapusta, zalać śmietaną, piec ok 60 min w 180 st, podawać z ziemniakami, smacznego