Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię gotowany schab i lubię koperek,a to danie należy do moich ulubionych.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1134
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 178
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 379
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1134
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 178
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 379
Składniki
schab z warzywami i przyprawami ugotować,wystudzić,mięso pokroić w plastry i włożyć do rondla z wywarem
mąkę dobrze wymieszać z zimnym wywarem z mięsa i ze śmietaną
koperek drobno posiekać i dodać do rondla z mięsem,gotować na małym ogniu,
do gorącego wywaru wlać mąkę ze śmietaną delikatnie mieszając,doprawić solą i pieprzem do sosu można dodać łyżeczkę soku z cytryny
Podawać z ziemniakami z wody i surówką