Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie proste ale i smaczne.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
mięso pokroic w plastry,posypać sola i pieprzem,otoczyć w mące i usmażyć na rumiano
na tym samym tłuszczu podsmażyc cebule,pokrojone w plasterki pieczarki i marchew
wszystko przełozyc do garnka podlac wodą,dodac kostki i przyprawy,dusić do miekkośći
sporzadzic sos z mąki ( nie za dużo),śmietany i wody,wlac do mięsa i jeszcze chwile pogotować
na koniec dodac natkę,dobrze smakuje z surówką z kapusty