Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Mięso pokroiłam w centymetrowe plastry. Nie wykroiłam tłuszczu- w tym będzie smak a tłuszcz się wytopi. Plastry lekko obiłam tłuczkiem.
Wymieszałam składniki marynaty. Można użyć suszonej bazylii lub innych ziół, a zamiast chili może być pieprz.
Kotlety nasmarowałam marynata z obu stron.
Kotlety ugrillowałam. Smakują z sałatką ziemniaczaną z kaparami. Smacznego :)