Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie, które przypomni zapachy jesieni
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Składniki
Poszatkowaną cebule podsmażyć na oleju
Dodać grzyby i plastry mięsa, doprawić i smażyć aż płyn z grzybów odparuje , mięso obracać.
Smietanę dodać bezpośrednio na patelnię i dusić bez przykrycia około 10 min, mięso obracać co jakiś czas.
Powstały sos śmietanowy pysznie smakuje z ziemniakami lub makaronem