Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Schab z musztardą"
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 102
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14153
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 42
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 37
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 132
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 203
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 102
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14153
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 42
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 37
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 132
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 203
Składniki
Mięso natrzyj solą, olejem. Pokrój w plasterki cytryny i cebulę. W misce ułóż połowę plasterków cytryny i cebuli, włóż mięso, nakryj resztą cebuli i cytryny. Wstaw na dobę do lodówki.
Wyjmij mięso, natrzyj musztardą zmieszaną z miodem. Obsmaż. Wstaw do naczynia żaroodpornego, nakryj folią. Piecz godzinę. Wyłącz piekarnik, pozostaw mięso na 15 minut.
Przepis przysłała Aleksandra Skarżyńska z Lubawy.
Porcje 12 90 min Cena 1,60 zł Kalorie 380 kcalŹródło: Takie jest życie