Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała odskocznia od zwykłych schabowych:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Plastry karkówki lekko rozbić tłuczkiem. Mięso posolić , popieprzyć, obsypać czosnkiem. Zamoczyc w rozmąconym jajku, potem w bułce tartei i piec na oliwie.
Pieczarki , cebulę i paprykę pokroić w kosteczkę. Wszystko podsmazyć na oliwie. Do prawić odrobiną soli i pieprzem.
Na gotowe kotlety rozłożyć podsmażone warzywa, delikatnie pokropić ketchupem i przykryć plastrem sera.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika i podpiec do momentu aż ser się rozpuści.
SMACZNEGO:)