Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab z sosem i ryżem"
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 133
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 133
Składniki
Grzyby namocz i ugotuj. Ryż ugotuj wg przepisu na opakowaniu, osącz. Mięso pokrój w dużą kostkę i obsmaż. Przypraw solą, pieprzem, bazylią. Zalej szklanką wody i duś do miękkości. Włóż ugotowane grzyby razem z wywarem i znów chwilę gotuj.
Zagęść śmietaną oraz mąką i zagotuj. Przypraw do smaku. Podaj z ryżem, posyp posiekaną natką.
Edyta Kyć z Sieniawy</strong>Źródło: Takie jest życie