Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żurawina swoim optymistycznym czerwonym kolorem nie tylko wpływa na smak, ale też spowalnia procesy starzenia :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Składniki
Schab rozbijamy, odkrajamy błonki, posypujemy delikatnie solą i pieprzem.
Kroimy go na kwadraciki. Z jednego kawałka wyszły mi 3 :)
Następnie rumienimy go na oliwie z oliwek.
Na plasterki sera nakładamy troszkę żurawiny, składamy w koperty i kładziemy je na kawałkach schabu na patelni.
Gdy ser się lekko roztopi przekładamy na talerz. Na górę dodajemy jeszcze trochę żurawiny i dekorujemy listkami pietruszki.
Done! Smacznego :)