Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety aromatyczne pod kolorową pierzynką. Bezapelacyjna rzodkiewka to królowa nowalijek. Smaczna, kolorowa propozycja na uroczystą kolację lub inne okazje.
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4944
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2321
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 56
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 223
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4944
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2321
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 56
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 223
Składniki
1. Schab pokroić w plastry i rozbić.
2. Mięso solimy zanurzamy w jajku rozmąconym widelcem.
3. Następnie obtaczamy w mące.
4.Ponownie w jajku i na koniec w bułce tartej.
5.Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem
7. Na każdy kotlet układamy po plasterku pomidora.
8. Cebulę obieramy i drobno kroimy
9. Cebulą posypujemy pomidory.
10. Na pomidory układamy plasterek sera
11. Zapiekamy w piekarniku chwilę aż ser się stopi. 12. Układamy schabowe na półmisku, każdy posypujemy kiełkami. 13. Kotlety gotowe. 14. Smacznego.